BILA SUASANA PETANG DATANG MENJELMA

Sesiapa yang keja berjumpa dengan orang ramai sangat rekeman amalkan siraman tujuh purnama tiap petang..Kak Aura yakin dan percara korang akan alami energi luar biasa nak2 yang ada masalah tido malam.

Sebelah malam jangan lupa sinari kamar tido dengan lampu terapi mewangi aura rezeki..Jagalah kesihatan,jagalah aura kita barulah rasa hidup lebih tenang dan ceria.

Nak tahu macamana nak buat terapi energi di rumah?Moh le sembang-sembang dengan kak Aura garam.

FUNGSI LAMPU GARAM AURA MEWANGI

Berfungsi sebagai terapi MINDA dan dapat menstabilkan EMOSI serta bertindak sebagai IONIZER udara di persekitaran yg kita diami. Lampu ini mempunyai haruman 7 bunga yang mampu menenangkan jiwa yg sedang dilanda stres.
Bukan sekadar untuk hiasan dalaman malah turut mengindahkan persekitaran dgn cahaya lampu oren. Warna OREN ini mampu mengharmonikan pusat tenaga yg berada di sekitar pusat badan yg mempengaruhi emosi

FUNGSI LAMPU GARAM AURA MEWANGI

Menstabilkan & mempertingkatkan kualiti udara..

Membantu mengurangkan sebahagian besar bakteria dalam udara.

Mengurangkan tekanan serta keletihan kronik.

Menghilangkan pening & migraine.

Memberikan ketenangan di dalam kawasan rumah @ pejabat.

Fikiran menjadi lebih fokus terutama bila melakukan ulangkaji (anak-anak/pelajar)

Membebaskan segala ancaman radiasi radioaktif yang dikeluarkan oleh peralatan letrik.

JENIS - JENIS LAMPU AURA GARAM

LAMPU GARAM INI SESUAI DIJADIKAN HADIAH

Siapa yang ada masalah seperti dibawah

Tidur malam tak lena

Anak kerap menangis bila malam

Rumah suram @ tiada aura

Ada gangguan

Jika takut nak tutup lampu malam bila tidur boleh cuba pasang Lampu Garam Mewangi di setiap sudut tempat bilik.InshaAllah sangat tenang, damai & lena tidur malam!

RUGI LAMBAT BELI!!!

Mai kita pakat pasang lampu garam kat rumah ganti lampu tido sekarang ni. Banyak khasiat boleh dapat dengan 1 biji lampu garam ni tau!!!

Mengapa Perlunya Lampu Garam Aura Rezeki

Untitled design (39)

Lampu garam ini mempunyai kandungan elemen bio fizik yang dapat meningkatkan kesehatan tubuh manusia dgn terhasilnya ion negatif yg membersihkan udara menjadi neutral dengan cara murah dan efektif.

Berfungsi untuk mengembalikan ion negatif seperti di kawasan pergunungan dan air terjun yg secara natural memiliki kesegaran udara dan dapat mengurangkan bakteria yang beredar di udara sekitarnya.

Kajian membuktikan bahawa ion negatif dapat mengurangi kemungkinan terjangkitnya bakteria yg berada di udara pada individu yang lain. Dapat mengurangkan beberapa penyakit seperti sinus, migrain, sakit kepala, dengkuran, demam, gejala asma, alergik, flu, gangguan pernafasan, mengurangkan susah tidur (insomnia), meningkatkan daya tahan tubuh dan menambah produktiviti bekerja serta meningkatkan konsentrasi.

Meneutralkan dan mengimbangi gelombang/frekuensi elektromagnetik yg terhasil oleh barangan elektronik yg berada di rumah dan pejabat.

tempat yang sesuai diletakkan lampu garam?

Tepi Katil

Selamat digunakan sebagai lampu malam yang cantik dan menjadikan malam anda suasana yang harmoni dan romantik. Terapi warna cahaya oren dr lampu garam dapat menstabilkan emosi dan memberi ketenangan.

Pejabat

Dapat meningkatkan tahap kosentrasi kerja di samping membersihkan ruang udara dan mengurangkan tekanan dalam persekitaran bekerja.

Bilik Bacaan

Mewujudkan suasana yang menyegarkan dalam proses pembelajaran atau bacaan yang lebih lama dan fokus.

Tepi Komputer atau Meja Pejabat

Sangat sesuai dan bukan sahaja cantik malah dapat mengurangkan radiasi daripada skrin monitor.

Bilik Rawatan atau Terapi

Mewujudkan suasana yang tenang, mendamaikan di samping membersihkan udara di sekitar bilik.

Ruang Rehat atau Ruang Tamu

Samada di rumah mahupun di pejabat, menjadi satu hiasan yang cantik dan dapat menikmati suasana harmoni serta bertindak membersihkan udara.

sifat-sifat khas lampu garam

apa kata mereka