LAMPU TERAPI GARAM MEWANGI

Bila suasana petang datang menjelma

Sesiapa yang keja berjumpa dengan orang ramai sangat rekeman amalkan siraman tujuh purnama tiap petang..Kak Aura yakin dan percara korang akan alami energi luar biasa nak2 yang ada masalah tido malam.

Sebelah malam jangan lupa sinari kamar tido dengan lampu terapi mewangi aura rezeki..Jagalah kesihatan,jagalah aura kita barulah rasa hidup lebih tenang dan ceria.

Nak tahu macamana nak buat terapi energi di rumah?Moh le sembang-sembang dengan kak Aura garam.

GUNAKAN LAMPU GARAM MEWANGI AURA REZEKI

Berfungsi sebagai terapi MINDA dan dapat menstabilkan EMOSI serta bertindak sebagai IONIZER udara di persekitaran yg kita diami. Lampu ini mempunyai haruman 7 bunga yang mampu menenangkan jiwa yg sedang dilanda stres.
Bukan sekadar untuk hiasan dalaman malah turut mengindahkan persekitaran dgn cahaya lampu oren. Warna OREN ini mampu mengharmonikan pusat tenaga yg berada di sekitar pusat badan yg mempengaruhi emosi

KHASIAT Lampu Garam

1

Menstabilkan & mempertingkatkan kualiti udara.

2

Membantu mengurangkan sebahagian besar bakteria dalam udara.

3

Mengurangkan tekanan serta keletihan kronik.

4

Menghilangkan pening & migraine.

5

Memberikan ketenangan di dalam kawasan rumah @ pejabat.

6

Menjadikan tidur anda lebih lena serta segar apabila bangun dari tidur.

7

Fikiran menjadi lebih fokus terutama bila melakukan ulangkaji (anak-anak/pelajar)

8

Membebaskan segala ancaman radiasi radioaktif yang dikeluarkan oleh peralatan letrik.

jenis-jenis lampu garam

LAMPU GARAM INI SESUAI DIJADIKAN HADIAH

siapakah saya

Jom kenali wanita yang penuh beraura ini iaitu Puan Julinda Miswan atau mesra di sapa JM Miswan. Beliau merupakan CEO JMV Global Sdn Bhd dan juga Pengasas produk Aura Rezeki, iaitu produk Aura yang berasaskan garam himalaya seumpamanya di Malaysia sejak tahun 2014.

Produk-produknya sangat menitik beratkan tentang Aura. Bukan hanya sekadar nama sahaja, malah ia memang terbukti mempunyai Aura yang cukup luar biasa sama seperti Aura pemiliknya.

Gelombang Auranya yang luar biasa dapat dirasai seluruh warga media sosial, FB dan Instagram bukan sahaja di Malaysia, Singapura, Brunei malah seluruh Jakarta Indonesia.

Setiap status dan juga gambar yang beliau posting di wall Fb dan Instagram membuat ramai yang tidak cukup sekali pandang. Pastinya, kepada sesiapa yang pernah bertemu beliau akan merindui Aura Ketenangan yang dimilikinya. Dengan hanya dimedia sosial sahaja, sudah merasai gelombang Auranya, inikan pula bila hampir dengannya, tidak boleh diungkap dengan  kata-kata tapi ia dirasai melalui gelombangnya

Setiap yang Allah turunkan di bumi pasti memberi manfaat kepada hambanya. Wanita ini bersama produknya, Aura Rezeki dengan izin Allah telah banyak membantu ramai jiwa diluar sana.  Melalui 1001 khasiat garam ditambah dengan adunan jiwa dan Aura luar biasa yang dimiliki  Wanita ini, ia amat dirasai kepada yang sudah mengamalkannya. 

Aura Rezeki juga telah melahirkan beratus-ratus Agent terlatih melalui latihan-latihan keusahawanan dan juga Perunding Aura di bawah Akademi Aura Rezeki.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Mengapa Perlunya Lampu Garam Aura Rezeki

Lampu garam ini mempunyai kandungan elemen bio fizik yang dapat meningkatkan kesehatan tubuh manusia dgn terhasilnya ion negatif yg membersihkan udara menjadi neutral dengan cara murah dan efektif.

Berfungsi untuk mengembalikan ion negatif seperti di kawasan pergunungan dan air terjun yg secara natural memiliki kesegaran udara dan dapat mengurangkan bakteria yang beredar di udara sekitarnya.

Kajian membuktikan bahawa ion negatif dapat mengurangi kemungkinan terjangkitnya bakteria yg berada di udara pada individu yang lain. Dapat mengurangkan beberapa penyakit seperti sinus, migrain, sakit kepala, dengkuran, demam, gejala asma, alergik, flu, gangguan pernafasan, mengurangkan susah tidur (insomnia), meningkatkan daya tahan tubuh dan menambah produktiviti bekerja serta meningkatkan konsentrasi.

Meneutralkan dan mengimbangi gelombang/frekuensi elektromagnetik yg terhasil oleh barangan elektronik yg berada di rumah dan pejabat.

tempat yang sesuai diletakkan lampu garam?

Tepi Katil

Selamat digunakan sebagai lampu malam yang cantik dan menjadikan malam anda suasana yang harmoni dan romantik. Terapi warna cahaya oren dr lampu garam dapat menstabilkan emosi dan memberi ketenangan.

Pejabat

Dapat meningkatkan tahap kosentrasi kerja di samping membersihkan ruang udara dan mengurangkan tekanan dalam persekitaran bekerja.

Bilik Bacaan

Mewujudkan suasana yang menyegarkan dalam proses pembelajaran atau bacaan yang lebih lama dan fokus.

Tepi Komputer atau Meja Pejabat

Sangat sesuai dan bukan sahaja cantik malah dapat mengurangkan radiasi daripada skrin monitor.

Bilik Rawatan atau Terapi

Mewujudkan suasana yang tenang, mendamaikan di samping membersihkan udara di sekitar bilik.

Ruang Rehat atau Ruang Tamu

Samada di rumah mahupun di pejabat, menjadi satu hiasan yang cantik dan dapat menikmati suasana harmoni serta bertindak membersihkan udara.

sifat-sifat khas lampu garam

apa kata mereka