Jom kenali wanita yang penuh beraura ini iaitu Puan Julinda Miswan atau mesra di sapa JM Miswan. Beliau merupakan CEO JMV Global Sdn Bhd dan juga Pengasas produk Aura Rezeki, iaitu produk Aura yang berasaskan garam himalaya seumpamanya di Malaysia sejak tahun 2014.

Produk-produknya sangat menitik beratkan tentang Aura. Bukan hanya sekadar nama sahaja, malah ia memang terbukti mempunyai Aura yang cukup luar biasa sama seperti Aura pemiliknya.

Gelombang Auranya yang luar biasa dapat dirasai seluruh warga media sosial, FB dan Instagram bukan sahaja di Malaysia, Singapura, Brunei malah seluruh Jakarta Indonesia.

Setiap status dan juga gambar yang beliau posting di wall Fb dan Instagram membuat ramai yang tidak cukup sekali pandang. Pastinya, kepada sesiapa yang pernah bertemu beliau akan merindui Aura Ketenangan yang dimilikinya. Dengan hanya dimedia sosial sahaja, sudah merasai gelombang Auranya, inikan pula bila hampir dengannya, tidak boleh diungkap dengan  kata-kata tapi ia dirasai melalui gelombangnya

 

Setiap yang Allah turunkan di bumi pasti memberi manfaat kepada hambanya. Wanita ini bersama produknya, Aura Rezeki dengan izin Allah telah banyak membantu ramai jiwa diluar sana.  Melalui 1001 khasiat garam ditambah dengan adunan jiwa dan Aura luar biasa yang dimiliki  Wanita ini, ia amat dirasai kepada yang sudah mengamalkannya. 

Aura Rezeki juga telah melahirkan beratus-ratus Agent terlatih melalui latihan-latihan keusahawanan dan juga Perunding Aura di bawah Akademi Aura Rezek

Bersama Coach Business Model Canvas (BMC)

Percaya dan yakin produk Aura Rezeki ini dapat membantu ramai jiwa-jiwa di luar sana, kami tidak dapat menggambarkan dan terjemahkan PERASAAN APA yang kami rasa setelah mengamalkan Produk Aura Rezeki ini, ia sangat-sangat membantu kerana setiap sesuatu yang Allah turunkan kepada hambanya pasti ada manfaatnya.

Tidak minta untuk Percaya, tapi amal sahaja.